WordPress 4.8 lanserat

WordPress 4.8 kommer med en hel del goda nyheter som vid första anblicken kanske inte verkar så stora, men som i ditt vardagliga arbete kommer förenkla en del saker.

Ta som exempel Image i widget där ni snabbt kan lägga in en bild direkt från mediabiblioteket i widgeten.

Liknande widgets är inbyggda för Video och Audio.

Text kan nu formateras direkt i en förenklad vy när ni anpassa er WordPress

Link Bounderies

Har du någonsin försökt att uppdatera en länk, eller texten kring en länk och den redigeras inte korrekt? När du redigerar texten efter länken slutar din nya text också vara länkad. Eller du redigerar texten i länken, men din text hamnar utanför den. Detta kan vara frustrerande! Jag har alltid haft problem med att få länkar att fungera bra sedan senaste uppdateringarna och hoppas det kommer fungerar mycket bättre nu med länkgränser, en bra ny funktion som förhoppningsvis gör att dina länkar fungerar bättre och du bli lyckligare.

WordPress finns i 400 städer och nu direkt i Dashboard finns information om olika träffar över hela världen.

Efter Google kommer WordPress. I år sägs det att WordPress kommer kräva att alla WordPress hemsidor måste använda HTTPS, annars kommer vissa funktioner sluta fungera.

WordPress Evans kräver dock inte HTTPS än, men det kommer snart. Hör av er till oss om ni behöver få SSL certifikat installerat på er WordPress hemsida.